Hvem er Urban Essentials?

Vi leder og inspirerer kvinner til å ta eierskap til egen helse, økonomi og virksomhet. Gjennom vårt community oppfordrer vi kvinner til å være seg selv, bryte gamle mønster, balansere det maskuline og feminine, og på denne måten tre inn i ledelse, eierskap og rom de ikke tidligere så seg selv.

Vi beskytter Moder Jord ved å inspirere, dele informasjon, oppmuntre til bevisst forbruk og en bærekraftig livsstil. Vi leder ved eksempel og streber etter å være den forandringen vi ønsker å se hos andre.

Urban Essentials investerer i en grønnere verden og selskaper med bærekraftig og sosial påvirkning. Vårt langsiktige mål er å investere i kvinnelige gründere som deler vår misjon og visjon for bærekraft og mangfold.

Sammen kan vi skape en bølge av endring.

Støtt oss ved å følge, dele og spre ordet vårt i sosiale medier.

Bli en del av vårt dōTERRA team

Iselin Larsen

Grunnlegger

For to år siden hoppet jeg av "the corporate train" for å starte min egen virksomhet. Jeg gikk fra en stigende karriere i teknologibransjen, inn i det ukjente og grunnla Urban Essentials. Det har vært humpete vei som ikke ble helt som planlagt. Den ble mye bedre,

Jeg har studert bærekraft, turisme, yoga, coaching og ernæring, jobbet i salg innen frivillige organisasjoner, detaljhandel og teknologi. Denne bredden har gitt meg innsikt i en rekke bransjer, mennesker og konsepter. 

Jeg har bygget veien mens jeg har gått og tillatt meg å gå nye retninger når det trengs. I dag er mitt hovedfokus å drive Urban Essentials fremover som et selskap som styrker kvinner og beskytter moder jord, samtidig med jeg leder et av Norges største dōTERRA-team.

Les mer om meg litt lenger ned på siden. 

Linkedin

Hvem er jeg?

Jeg er en lidenskapelig vær som var så heldig å få Tyren som månetegn. Jeg initierer og starter ting, men jeg fullfører også. Hver gang. Jeg er ekstremt dedikert og tillater meg selv å kontinuerlig utvikling og endring, akkurat som årstidene og sesongene i naturen.

Som Projector er mitt oppdrag å inspirere menneskene rundt meg, løfte dem og vise dem at det finnes flere måter å leve livet sitt. Min rettferdighetssans går dypt, og jeg vil kjempe hardt for menneskene jeg elsker, dyrene, plantene og Moder Jord.

Jeg har en fot i den spirituelle verden og en annen i forretningsverdenen - og jeg elsker denne kombinasjonen. Åpenhet og ydmykhet er viktig og jeg vet at det er ekstremt mye vi enda ikke vet. 

Jeg er en fri sjel som nyter mitt eget selskap og ikke tar ordre fra folk med mindre jeg føler det er verdt innsatsen. Jeg kaster ikke bort tid og er veldig bevisst på hvor jeg bruker energien min.

Som et emosjonelt og empatisk menneske har jeg brukt mine voksne år på å åpne et tykt skall - stykkevis - etter å ha bygd murer og harde vegger rundt meg selv hele livet. Jeg tror at kroppen, sinnet og sjelen vår henger sammen og at alt spiller sin rolle for hvordan vi har det fysisk, mentalt og følelsesmessig.

Min største lidenskap i livet er å veilede og inspirere andre til å styrke seg selv, øke vibrasjonene sine og leve et balansert liv.

Jobb med meg i dōTERRA.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.