Hvem er Urban Essentials?

Vi leder og inspirerer deg til å ta eierskap til eget liv og helse. Gjennom vårt community inspirerer vi andre til å være seg selv, leve enkere og mer autentisk, bryte gamle mønster, balansere det maskuline og feminine, og på denne måten lede seg selv på helt nye måter.

Vi beskytter Moder Jord ved å inspirere, dele informasjon, oppmuntre til bevisst forbruk og en bærekraftig livsstil. Vi leder ved eksempel og streber etter å være den forandringen vi ønsker å se hos andre.

Sammen kan vi skape en bølge av endring.

Støtt oss ved å følge, dele og spre ordet vårt i sosiale medier.

Følg Urban Essentials på Instagram

Iselin Larsen

Grunnlegger av Urban Essentials 

For tre år siden hoppet jeg av "the corporate train" for å starte min egen virksomhet. Jeg gikk fra en stigende karriere i teknologibransjen, inn i det ukjente og grunnla Urban Essentials. Det har vært humpete vei som ikke ble helt som planlagt - den ble mye bedre.

Høsten 2020 pakket jeg ned leiligheten min i Nydalen i Oslo og flyttet til en mikrohus i skogen 40 minutter fra Oslo. Igjen gjorde jeg en helomvending på livet og tok en sjans på drømmen om et enklere liv tett på naturen.

Jeg har en fot i den spirituelle verden og en annen i forretningsverdenen - og jeg elsker denne kombinasjonen. At jeg kan leve av det jeg brenner for og inspirere andre til å gjøre det samme - det er som å leve min egen drøm!

Jeg har bygget veien mens jeg har gått og tillatt meg å gå nye retninger når det trengs. I dag er mitt hovedfokus å drive Urban Essentials fremover som et selskap som driver det feminine skiftet fremover og beskytter moder jord, samtidig med jeg leder et av Norges største dōTERRA team.

Linkedin
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.