Din grunnmur, din kropp!

Er du klar for å:

👉🏼  Ta ansvar for eget liv og helse?
👉🏼 Se kroppen som en helhet og kaste quick-fix ut vinduet? 
👉🏼 Leve forebyggende og naturlig?
👉🏼 Gjøre enkle, men gode daglige rutiner?
👉🏼 Balansere tarmen, dempe stress, øke energien og forbedre søvnen?

Da hjelper vi deg med å få på plass din grunnmur og inviterer deg inn til vårt fellesskap!

Få Citrus Bliss naturlig deodorant + oljene Citrus Bliss, Citrus Bloom og Lemon gratis mellom 1 og 30 juni!

Meld deg inn med Grunnmuren eller Familiepakken innen 30 juni og få med disse deilige sommeroljene og en naturlig deodurant 🌼

Disse oljene er fantastiske i diffuseren, lukter friskt av sitrus og blomster. Lemon er den perfekte starten på morgenen, fyll et stort glass med vann sammen med 1-2 dråper Lemon og drikk på tom mage. Digg og bra for kroppen!

Jeg vil bestille!

Trenger du litt inspirasjon eller vil ha mer informasjon?

Velg mellom to inspirerende mini-kurs i eteriske oljer. Eteriske oljer på 1-2-3 som er grunnleggende info om oljene eller Grunnmuren for enkle og effektive rutiner i hverdagen!

Aromatisk - puste inn oljer

Den enkleste måten å bruke oljene på er å ha de i en duftspreder, også kalt diffuser, som sprer eteriske oljer rundt i rommet.

Du kan også ta en dråpe i hånden, gni hendene sammen og ta noen dype pust.

Oljene vil da pustes ned i lungene før de går ut i blodbanen. De vil også påvirke humør og sinnsstemning.

Topisk - smøre oljer på huden

Huden vår trekker til seg rundt 70% av det vi smører på huden, og eteriske oljer er derfor helt supert til å smøre på ulike steder på huden.

Bruk alltid en baseolje som kokosolje for å unngå irritasjon og få en enklere påføring av oljene. Ikke smør sitrus oljer på hud som skal eksponeres for sollys.

Internt - spise eller drikke oljer

En tredje måte å bruke oljer på er å ta dem internt. Enten ved å dryppe en dråpe under tungen, ha olje i drikkevann eller bruke tomme kapsler som man svelger ned med vann.

Det er viktig at oljene er 100% ren hvis du skal ta dem internt og ikke alle oljer skal tas internt. Alle oljene i Familiepakken og Basic Kit kan du trygt bruke internt.

Bli en del av vårt fellesskap!


Riktig informasjon og opplæring i bruk av eteriske oljer er viktig. Eteriske oljer er svært potente, og det er mye kraft i hver dråpe. Vi vil at du skal være trygg og ha riktig informasjon når du bruker oljene dine, slik at du får mest mulig ut av startpakken!

Pakkene og oljene koster det samme overalt, fordi det er dōTERRA som setter prisen. Den store forskjellen ligger i opplæringen og det fellesskapet du får være en del av med Urban Essentials.

De første 21 dagene etter du har kjøpt pakken din vil du få grudig opplæring i hvordan du kan få på plass dine daglige rutiner.

Deretter vil du få tilbud om en personlig oppfølgingssamtale, tilgang til opplæringsportal via en app og til vår felles Facebook gruppe hvor du kan se videoer, stille spørsmål og utveksle erfaringer med andre oljebrukere.

Sammen stryker og hjelper vi hverandre.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

 

Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, er du velkommen til å sende en e-post til [email protected]

Ditt medlemskap gir deg tilgang til dōTERRA-butikken din, hvor du kan logge inn og handle oljer for 25% av retail pris.

Du får også tilgang til vår medlemsportal for gratis opplæring i eteriske olje når du kjøper pakken ditt fra Urban Essentials.

Pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor og levering tar omtrent en uke.

Ingenting mer enn det ansvaret du bør gi deg selv; bruk oljene daglig og gjør dem til en del av livsstilen din.

Du har et valg om å sette opp en månedlig ordre hvis du ønsker det. Dette programmet heter LRP, Loyalty Rewards Program, og er et program for de som ønsker å leve den naturlige og forebyggende dōTERRA livsstilen, samtidig som de får gratis oljer og andre fordeler.

Du kan sette opp LRP-en rett etter at du har kjøpt pakken eller senere.

Close

50% Complete

Urban Essentials Newsletter

Sign up for our newsletter for the latest updates and goooooodies!