ASTROLOGI, ELEMENTER & SYKLUSER

Hvordan leve mer i takt med sitt indre og naturens elementer og sykluser? En helt ny form for selvledelse.

Børst støv av din indre urkvinne - vi starter 7 september!

Bli bedre kjent med deg selv gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom om egen kropp, Moder Jord og Universet. Når vi bli kjent med oss selv på nye måter trenger vi ikke lenger å jobbe mot vår egen natur, dømme oss selv og streve etter å passe inn. Det finnes en måte å leve mer i flyt, være tydeligere, tryggere, mer balansert og lede oss selv bedre gjennom livet.

Din egen og månens syklus


Vi er natur og påvirkes av det som skjer rundt oss på mange ulike plan. Du får lære om de fire fasene av din egen indre syklus, månens fire sykluser og ikke minst; hvordan du kan jobbe med emosjonell healing rundt ny- og fullmånen. 

Når vi lytter til kroppen og blir bedre kjent med vårt indre - da styrker vi oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt!

Din unike astrologi


Hvilken betydning har ditt astrologiske fødselskart (birth chart) for ditt liv? Hvordan skape balanse mellom de fire elementene ild, vann, luft og jord? Hva har de ulike astrologiske tegnene og planetene å si for hvordan vi mestrer livet? 

Vi er alle unike og jeg kan love deg at du vil bli mer glad i deg selv når du forstår bakgrunnen for hvorfor du er som du er - enestående og magisk!

Det feminine skiftet


Vi lever i et firkantet og maskulint samfunn hvor maskuline energier anerkjennes og heies frem som det vi trenger for å lykkes. 

Ved å balansere det feminine og maskuline, Yin og Yang, være og gjøre - blir vi flinkere til å ta hensyn til oss selv, lade batteriene og lytte til kroppen vår. 

Ved å jobbe med denne balansen får vi mer overskudd og har mer å gi når vi virkelig trenger å være "på". Det er self-care på høyt nivå!

VI STARTER OM

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

"Kurset til Iselin vart ein skikkelig augeåpnar for meg. Det at kroppen ikkje er like energisk kvar einaste dag, på grunn av syklusane i kroppen og også i månefasane var utruleg godt å lære om. No kan eg være meir snill med meg sjølv når eg veit at kroppen treng meir kvile, for så å nyte godt av det og være energisk og full av arbeidskapasitet når det er tid for det. I staden for alltid å være sliten og arbeide "mot" kroppen og syklusane heile tida. Det å lære om personligheita gir ein jo større forståelse for seg sjølv, og rom - for å være den ein er og ikkje som ein føler ein bør være. Dette er eit utruleg rikt kurs, der ein lærer det elementere som alle burde visst men ingen veit. Krydra på toppen med zoom-møter med måneritualer - der me gir slepp og lærer oss å drøyme, ynskje og sette intensjonar ❤"

Renate
Tidligere kursdeltager

"Gjennom dette kurset har jeg blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Jeg har fått mer innsikt i hvem jeg er, mine styrker og mine svakheter og hvordan jeg kan balansere dette i hverdagen min på en god måte. Jeg har også lært meg hvordan jeg kan bruke månesyklusene til selvutvikling og vekst. Kurset har også lært meg til å forstå meg selv og andre bedre. Iselin er et behagelig vesen, dyktig og kunnskapsrik. Hun har en utrolig fin måte å undervise på. Det er lett å henge med. Kurset er lagt opp på en strukturert og god måte. Gjennom kurset har vi hatt et trygt og godt felleskap. Dette kurset anbefales på det varmeste. "

Sara
Tidligere kursdeltager

"Å ta dette kurset har ikke bare vært lærerikt, men også svært inspirerende. Dette er virkelig noe alle burde få med seg! Det var utrolig spennende å lære om mitt eget birthchart - om hvilke styrker jeg har med meg og hvordan jeg kan jobbe der jeg har ubalanser. Ved å lære om min naturlige syklus kan jeg nå lettere legge opp kalenderen min for at jeg skal ha det best mulig! Måneseremoniene har også vært helt spesielle - å få jobbe med energiene som er i sving rundt nymåne og fullmåne har vært sterkt og svært hjelpsomt. Tusen takk, jeg gleder meg til å være med på neste runde!"

Elise
Tidligere kursdeltage

"Jeg kan virkelig anbefale dette kurset hvis du er nysgjerrig på å finne ut hvordan å leve mer i balanse. Jeg var mest nysgjerrig på å finne ut mer om å leve i tråd med min egen syklus, og kurset har virkelig vært en øyeåpner. Likte veldig godt kombinasjonen av nettkurs og live måneseremonier🙏💫"

Kristine
Tidligere kursdeltage

"Kurset var en reise gjennom naturens sykluser, vår indre syklus, planeter, elementer, månefaser, stjernetegn, det feminine & maskuline, våre unike birthchart, bare for å nevne noe! Vi hadde nydelige måneseremonier, der det ble et fint fellesskap. Iselin er utrolig dyktig i alt hun gjør. Hun har en super formidlingsevne og er flink til å lære bort til andre. Hun gir mye av seg selv, inspirerer, engasjerer og utfordrer. Jeg er takknemlig for at jeg fikk med meg kurset. Tar med meg kunnskap jeg ikke ville vært foruten!"

Marte
Tidligere kursdeltage

ÅTTE UKER, ÅTTE MODULER

I TILLEGG TIL FEM ONLINE LIVE SEREMONIER OG EN 40 SIDERS E-BOK MED OPPGAVER OG OPPSUMMERING FRA HVER MODUL.

  1. Velkommen - forberedelser til kurset 
  2. Astrologi - ditt unike birth chart
  3. De fire elementene - ild, jord, luft og vann
  4. Det feminine skiftet - feminin og maskulin balanse
  5. Vår egen indre syklus - jobb med og ikke mot din egen kropp
  6. Månens syklus - fire ulike faser 
  7. Kropp/Sinn/Ånd - hvordan alt henger sammen
  8. Bonus: hvordan bruke Tarot kort? + Ukedagene og planetene. 
Jeg vil melde meg på!

BEVISSTHET, VISDOM OG SELVLEDELSE

Kurset hvor du lærer det elementære om kroppen og naturen som alle burde visst, men alt for få vet. 

Hvilken pakke passer for deg?

I dette kurset finnes det ingen fasit og du trenger ingen forkunnskaper. Det handler om å bli bedre kjent med seg selv, sine egenskaper og sitt indre for å finne ut hva som er unikt med nettopp deg! Dette skal vi gjøre sammen over to måneder, eller du kan ta det i ditt eget tempo.

VIP

6 299,-

SVÆRT BEGRENSEDE PLASSER!

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community ut 2020

• Tilgang til kurset ut 2020

• 40 siders e-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Tilgang til eksklusiv online LIVE  åpeningsseremoni guidet av Iselin 

• Tilgang til fire eksklusive online ny- og fullmåneseremonier guidet av Iselin 

• To timer 1:1 coaching med Iselin hvor vi går dypere inn i ditt astrologiske kart og jobber med dine mål og drømmer

Meld deg på her!

PRO

4 299,-

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community ut 2020

• Tilgang til kurset ut 2020

• 40 siders e-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Tilgang til eksklusiv online LIVE  åpeningsseremoni guidet av Iselin 

• Tilgang til fem eksklusive LIVE online ny- og fullmåneseremonier guidet av Iselin 

• Mulighet til å oppgradere til VIP dersom det er ledige plasser 

Meld deg på her!

BASIC

3 299,-

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community i kursperioden

• Tilgang til kurset i kursperioden (åtte uker)

• 40 siders e-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Mulighet til å oppgradere til PRO senere

Meld deg på her!

NEDBETALING

1 189,-

• Betal PRO pakken over fire måneder

• Beløpet trekkes automatisk fra kortet ditt

Meld deg på her!

Iselin Larsen - hvem er jeg? 

Det jeg skal undervise de neste to månedene har jeg brukt årevis med selvstudier og egenpraksis på. Dette kurset er rett og slett det jeg selv hadde trengt og ønsket meg for noen år siden.  

Som kostholdsveileder, yogalærer og coach har jeg en dyp forståelse for hvordan det fysiske, emosjonelle og mentale henger sammen, samt hva som skal til for at vi kan lede oss selv på en bedre måte gjennom livet. 

Jeg vil hjelpe deg til å styrke deg selv, få tilgang til dine ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er! Sammen skal vi ta tilbake kraften i egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser. Jeg gleder meg til å dele dette med deg! 

Følg meg på Instagram

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi starter 7 september og holder på ca. to måneder. På denne måten får vi gått gjennom to månefaser og minst én av din indre syklus. 

Vi går gjennom én modul per uke slik at du får god tid til å jobbe med materiellet og integrere det du lærer. Dersom det er en uke du ikke rekker å delta kan du hoppe over den uken og ta den igjen senere.  

Du har tilgang til kurset ut 2020 dersom du kjøper pakkene PRO eller VIP. 

Vi samles i en online portal hvor det vil være videoer, innlegg og muligheter for å kommentere, stille spørsmål og dele egne erfaringer underveis i kurset dersom man ønsker det. 

Etter hver ukentlige modul flyttes også videoene til en statisk online portal slik at du kan lytte til videoene via en app når det passer, gjerne mens du er på farten. 

Åpningsseremonien og måneseremoniene holdes live over Zoom og blir ikke gjort opptak av. 

Ja, du kan starte akkurat når du vil og ta kurset i ditt eget tempo. De fleste velger likevel å følge kurs løpet og gjøre oppgaver sammen med de andre deltagerne. Det er mye kraft i et sisterhood som jobber sammen over tid. 

Nei, dette kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. 

Du kan velge nedbetaling over fire måneder på PRO pakken, beløpet trekkes fra kortet ditt. 

De andre pakkene betales med kort ved påmelding.

Ta kontakt for å høre om muligheten til å sette opp andre betalingsløsninger. 

LURER DU PÅ NOE?

Har du spørsmål til betaling, gjennomføring, innhold eller andre ting knyttet til kurset?

Close

50% Complete

Urban Essentials Newsletter

Sign up for our newsletter to receive the latest updates and gooooodies!