Hvordan leve mer i takt med naturens elementer og sykluser?

En helt ny form for selvledelse

Nytt online kurs starter 1. juni

Bli bedre kjent med deg selv og dine styrker gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom om egen kropp og moder jord. Når vi vet hva vi trenger og ikke trenger - blir vi tydeligere, tryggere og bedre til å lede oss selv gjennom livet.

Naturens og din egen syklus

Vi er natur og påvirkes av det som skjer rundt oss enten vi vil det eller ikke. Vi dykker ned i det emosjonelle arbeidet rundt månens syklus med ny- og fullmåne, de ulike og unike sesongene og ikke minst - vår egen syklus. 

Når vi lytter til kroppen og blir bedre kjent med vårt indre - da styrker vi oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt!

Ditt unike birth chart


Hvilken betydning har ditt astrologiske birth chart for ditt liv? Hvordan skape balanse mellom de fire elementene og hva har de ulike tegnene og planetene å si for hvordan vi leder oss selv?

Her finnes det ingen fasit, men jeg kan love deg at du vil bli mer glad i deg selv når du ser hvor unik og magisk du er!

Feminine og maskuline energier

Vi lever i et maskulint samfunn hvor de maskuline energiene anerkjennes og heies frem!

Ved å balansere det feminine og maskuline, yin og yang, eller være og gjøre - blir vi flinkere til å ta hensyn til oss selv, lade batteriene og dermed har mer å gi når vi først er "på". Det er self-care på høyt nivå!

VI STARTER OM

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

BEVISSTHET, VISDOM OG SELVLEDELSE

Hvilken pakke passer for deg?

I dette kurset finnes det ingen fasit og du trenger ingen forkunnskaper. Det handler om å bli bedre kjent med seg selv, sine egenskaper og sitt indre for å finne ut hva som er unikt med nettopp deg! Dette skal vi gjøre sammen over to måneder, eller du kan ta det i ditt eget tempo.

VIP

6 299,-

NB: SVÆRT BEGRENSET ANTALL, FØRSTEMANN TIL MØLLA!

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community ut 2020

• Tilgang til kurset ut 2020

• E-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Tilgang til eksklusiv live sisterhood åpningsseremoni 

• Tilgang til fire eksklusive online ny- og fullmåneseremonier guidet av Iselin 

• To timer 1:1 coaching med Iselin hvor vi går dypere inn i ditt astrologiske kart og jobber med dine mål og drømmer

Mer info!

PRO

4 299,-

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community ut 2020

• Tilgang til kurset ut 2020

• E-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Tilgang til eksklusiv live sisterhood åpningsseremoni 

• Tilgang til fire eksklusive online ny- og fullmåneseremonier guidet av Iselin 

• Mulighet til å oppgradere til VIP dersom det er ledige plasser 

Mer info!

BASIC

3 299,-

• Tilgang til lukket, trygt og interaktivt online community i kursperioden

• Tilgang til kurset i kursperioden

• E-bok med oppgaver og materiell fra de ulike modulene

• Mulighet til å oppgradere til PRO senere

Mer info!

NEDBETALING

1 189,-

PER MÅNED

• Betal PRO pakken over fire måneder

• Beløpet trekkes automatisk fra kortet ditt

Mer info!

Iselin Larsen - hvem er jeg? 

Det jeg skal undervise de neste to månedene har jeg brukt årevis med selvstudier og egenpraksis på. Dette kurset er rett og slett det jeg selv hadde trengt og ønsket meg for noen år siden.  

Som kostholdsveileder, yogalærer og coach har jeg en dyp forståelse for hvordan det fysiske, emosjonelle og mentale henger sammen, samt hva som skal til for at vi kan lede oss selv på en bedre måte gjennom livet. 

Jeg vil hjelpe deg til å styrke deg selv, få tilgang til dine ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er! Sammen skal vi ta tilbake kraften og makten over egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser. Jeg gleder meg til å dele dette med deg! 

Følg meg på Instagram

"Iselin er utrolig dyktig i alt hun gjør. Hun har en super formidlingsevne og er flink til å lære bort til andre. Hun gir mye av seg selv, inspirerer, engasjerer og utfordrer. Jeg er så heldig å ha fulgt Iselin over en lengre periode og har fått så mye ny kunnskap jeg aldri ville vært foruten."

Marte
Kollega

"Jeg har fulgt Iselins reise gjennom yoga, eteriske oljer, astrologi, månefaser, bærekraft, motivasjon, inspirasjon og ledelse. Hennes evne til å tilpasse seg, men samtidig holde seg tro til sin intuisjon er unikt å følge med på, og jeg blir inspirert hver dag til å gjøre det samme. Å følge Iselin er som å komme til et sted hvor alt er mulig. Jeg føler meg empowered og jeg får lyst til å hjelpe flere til å føle det samme. Så kraftfull er Iselin, at hennes evne til å løfte andre påvirker oss til å fortsette i hennes fotspor, og med det skape et helt nettverk av støtte og fremsnakk."

Vilde
Følger

"Kunnskap, kjærlighet og en hel del krutt! Iselin har inspirert meg til å ta bedre valg for meg selv, de rundt meg og planeten. Hun er utrolig dyktig i det hun gjør, og brenner for det hun tror på. Hennes genuinitet og åpenhet gjør at jeg alltid føler meg sterkere etter å ha deltatt på webinarer eller livesendinger. Å være en del av Iselins nettverk har lært meg så mye om å stå for noe og våge å være meg selv, og vist hvor mye godt som kan komme ut av det."

Marianne
Kunde

"Jeg har lært så mye om meg selv gjennom å følge Iselin. Hun har et genuint engasjement for å hjelpe andre til å få det bedre gjennom naturlig livsstil, og hun er utrolig kunnskapsrik. Hun er tvers gjennom profesjonell, og det gode humøret og energien hennes smitter over!"

Kristine
Kollega

"Bare ved å være «det autentiske selv» har Iselin fylt livet mitt med gode vibber, glede, inspirasjon og styrke. Som et friskt pust har hun utfordret min tanker om meg selv og banet vei ved å følge sine drømmer. Noe som har gitt meg mulighet til å følge mine. Gleder meg til fortsettelsen."

Signe
Kunde

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi starter 1 juni og holder på ca. to måneder. På denne måten får vi gått gjennom to månefaser og minst én av din indre syklus. 

Vi går gjennom én modul per uke slik at du får god tid til å jobbe med materiellet og integrere det du lærer. Dersom det er en uke du ikke rekker å delta kan du hoppe over den uken og ta den igjen senere.  

Du har tilgang til kurset ut 2020 dersom du kjøper pakkene PRO eller VIP. 

Vi samles i en online portal som minner litt om Facebook, men uten all støyen fra Facebook. I portalen vil det være videoer og live sendinger, innlegg og muligheter for å kommentere, like, stille spørsmål og dele dine erfaringer underveis i kurset dersom du ønsker det. 

Etter hver live sending flyttes også videoene til en statisk online portal slik at du kan lytte til videoene via en app når det passer, gjerne mens du er på farten. 

Åpningsseremonien og måneseremoniene holdes på Zoom og blir ikke gjort opptak av. 

Ja, du kan starte akkurat når du vil og ta kurset i ditt eget tempo. De fleste velger likevel å følge kursløpet for å få med seg live sendinger (selv om de blir liggende som opptak) og gjøre oppgaver sammen med de andre kurs deltagerne. Det er mye kraft i et sisterhood som jobber sammen over tid. 

Nei, dette kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. 

Du kan velge nedbetaling over fire måneder på PRO pakken. 

De andre pakkene betales med kort ved påmelding. 

Spørsmål?

Er det noe du lurer på rundt kurset? Send oss en melding, så får du svar i løpet av kort tid!

Close

50% Complete

Urban Essentials Newsletter

Sign up for our newsletter to receive the latest updates and gooooodies!