DET SYKLISKE LIVET

ASTROLOGI, ELEMENTER & SYKLUSER 3.0

Hvordan leve mer i takt med ditt indre og naturens elementer og sykluser? En helt ny form for autentisk selvledelse.

Måneseremonier

Måneseremoniene er noe av det deltagere får flest a-ha opplevelser med. Seremoniene er kraftige og vi går dypt inn i ulike tema for emosjonelt arbeid og utvikling.

Vi har felles meditasjon og skriveøvelse. Ved nymånen setter vi intensjon og ved fullmånen har vi gi-slipp rituale. Det blir også god tid til deling mellom deltagerne, slik at vi bli bedre kjent og lærer av hverandre.

Etter kurset vil du kunne holde egne måneseremonier for deg selv og sette opp ulike typer alter.

Ditt tempo

Bli bedre kjent med deg selv gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom som kvinner har brukt i tusenvis av år.

Når du bli kjent med deg selv på denne måten får du kjenne på at du er god nok, fordi du er unik. Du lærer å stole på deg selv på en helt ny måte, styrke intuisjonen og kontakten med alt rundt deg.

Det finnes en måte å leve i flyt, med styrket intuisjon, tydelighet, trygghet, balanse og selvledelse. Den er tilgjengelig, du trenger bare å finne riktig nøkkel.

 

Åtte moduler

Dette kurset er laget med en feminin energi. Du skal kunne flyte med og ta kurset i et behagelig tempo.

Modulene med refleksjonsoppgaver slippes en gang i uken og du kan se dem når det passer for deg.

Det som holdes live er måneseremonier (på kveldstid) og live Q&A (på dagtid).

Alt handler om deg og kurset vil oppleves veldig ulike for alle, da vi alle har vår unike astrologi og utgangspunkt.

HOLD DEG OPPDATERT

Dette kurset er nå stengt for påmelding, men du kan legge igjen navn og e-post for å få informasjon når ny runde av dette kurset + fremtidige kurs lanseres.

"Gjennom kurset lærte eg å bli betre kjend med meg sjølv og å lytte til kroppen min og kva eg treng til ei kvar tid. Eg fekk innsikt i korleis eg kan leve betre i takt med syklusar i naturen og månen, og dette har hjelpt meg til å skape nye ritual for meg sjølv og finne meir balanse i kvardagen. Fullmåne- og nymåneseremoniane gav ei fin forankring gjennom kurset og eit fellesskap med andre dei andre deltakarane. "

Tidligere kursdeltager
Vilde

"Kurset har vært en eksotisk reise for mitt indre. En reise med mange følelser, prosesser, tanker og handlinger. Jeg var særlig interessert i å lære om månen og syklusene, men største oppvåkningen var de fire elementene! Læren om hva jeg trenger i min hverdag og mitt liv for å skape balanse. Girlpower har fått en ny betydning for meg, og en stor betydning! For meg som har hatt skrekk for mange damer samlet i et rom, ser nå et rom fylt med kunnskap, visdom, kraft og kvinnelighet. Jeg skal heie frem det feminine. Jeg skal heie på meg selv med den dypere forståelse for hvem jeg er - og hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har alltid blitt inspirert av sterke personligheter, gjerne kvinner, og Iselin er definitivt nedskrevet på listen! Hennes engasjement, formidlingsevne og den inspirasjonen hun gir er helt enorm! Hun snakker høyt om det feminine skiftet, om Moder jord, om sykluser og elementer, om astrologi og månen på en moderne måte. Hun ufarliggjør og normaliserer det! Det er et kunststykke."

Anne Marthe
Tidligere kursdeltager

"Iselin er en fantastisk inspirerende og kunnskapsrik dame. Hun har en unik formidlingsevne, og hennes gode energi har gitt oss mange fine opplevelser. Gjennom dette kurset har v ifått en helt ny forståelse av oss selv, kroppen og sinnet vårt. Vi har lært mye om hvordan vi kan jobbe på lag med kroppens syklus, og lytte til de signalene som kroppen gir. Vi har lært utrolig mye på kort tid, og Iselin legger opp kurset slik at man kan ta det i sitt eget tempo. Fellesskapet som oppstår gjennom måneseremoniene er helt unikt, og vi er veldig takknemlig for at jeg vi fått ta del i dette. Dette kurset er en investering i seg selv, som vi varmt vil anbefale videre. Vi har lært at det ikke er farlig å drømme, og hvordan man kan bruke månens og naturens energi til å jobbe med intensjoner og mål. "

Vilde & Maren
Tidligere kursdeltagere

"Å ta dette kurset har ikke bare vært lærerikt, men også svært inspirerende. Dette er virkelig noe alle burde få med seg! Det var utrolig spennende å lære om mitt eget birthchart - om hvilke styrker jeg har med meg og hvordan jeg kan jobbe der jeg har ubalanser. Ved å lære om min naturlige syklus kan jeg nå lettere legge opp kalenderen min for at jeg skal ha det best mulig! Måneseremoniene har også vært helt spesielle - å få jobbe med energiene som er i sving rundt nymåne og fullmåne har vært sterkt og svært hjelpsomt. Tusen takk, jeg gleder meg til å være med på neste runde!"

Elise
Tidligere kursdeltage

La kurset være et speil som viser deg hvem du egentlig er ment til å være

Selvutvikling handler ikke om å bli en ny versjon av deg selv eller kvitte seg med skyggesider. Det handler om å skrelle bort de rollene, hattene og maskene du trodde du måtte ha, og komme tilbake til kjernen av hvem du er på innsiden - den du alltid har vært.

Sykluser og sesonger

Vi er natur og påvirkes av det som skjer rundt oss på mange ulike plan. Alt i naturen styres av sykluser og noe må dø for at noe nytt skal bli født. Vi har vår, sommer, høst og vinter, både i naturen og inne i oss selv. Livet er ikke lineært, selv om det er dette vi har lært av samfunnet.

I dette kurset får du lære om de fire fasene av din egen indre syklus, månens fire sykluser og ikke minst; hvordan du kan jobbe emosjonelt med ny- og fullmånen på felles live seremonier.

Når vi lytter til kroppen og blir bedre kjent med vårt indre - da styrker vi oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt.

I det sykliske slapper vi mer av mer oss selv, samtidig som vi har mer å gi når vi virkelig trenger å være "på". Det er self-care på høyt nivå!

Din unike astrologi

Det minuttet vi blir født kan man ta et bilde av universet som sier noen om din personlighet og hva du trenger for å lykkes og ha det bra i livet.

Dette har ingenting med horoskop å gjøre, som er noe astrologer leser fra dag til dag. Dette handler om deg og din unike astrologi, som ikke endrer seg gjennom livet - men er fast.

Hvordan er balansen din mellom de fire elementene jord, ild, luft og vann? Hvor mange maskuline og feminine astrologiske tegn har du og hva har det å si for deg og din hverdag?

Hvordan kan du bli bedre kjent med deg selv og din egen astrologi? Bruke dine styrker på en bedre måte og jobbe med dine skyggesider? Finne balanse og dermed lykkes bedre i livet?

Det feminine skiftet

Vi lever i et firkantet og maskulint samfunn hvor maskuline energier lenge har sett på som det vi trenger for å lykkes. Egenskaper som utadvent, aktiv, disiplin, logikk, mot, dominans og konkurranse.

Men i samfunnet i dag vokser det frem et feminint skifte, hvor det feminine får ta større plass for å skape balanse i samfunnet. Egenskaper som intuitiv, passiv, emosjonell, stillhet, forsåelse, omsorg og overgivelse. Dette handler ikke om feminisme, men det er noe som skjer på et energetisk nivå.

Ved å balansere det feminine og maskuline, Yin og Yang, være og gjøre, kan vi oppleve en ny måte å leve livet vårt på. En måte hvor et større aspekt av egenskaper er innafor og med en større forståelse for at livet ikke trenger å være en kamp for å lykkes.

 

BEVISSTHET, VISDOM OG SELVLEDELSE

Kurset hvor du lærer det elementære om kroppen og naturen som alle burde visst, men alt for få vet. 

TOLV UKER MED DYPDYKK INN I DEG SELV

Åtte moduler, tre bonus videoer, to felles online seremonier, felles online søsterskap, live spørretime med Iselin + 40 siders e-bok med refleksjonsoppgaver og oppsummeringer fra hver modul.

1. Forberedelser - velkommen til kurset, bevisstgjøring rundt det å og følge månens og vår egen syklus 

2. De fire elementene - ild, jord, luft og vann, samt hvordan du kan balansere dine ubalanser ved hjelp av naturen, interiør, farger osv. 

3. Månens syklus - fire ulike faser  for selvutvikling og hvordan man kan holde egne måneseremonier

4. Måneseremonier - jobb med nymånen og fullmånen, hold dine egne måneseremonier alene eller med andre, hvordan påvirker astrologien ny- og fullmånen?

5. Vår egen indre syklus - jobb med og ikke mot din egen kropp, lær om alle fasene i din syklus og hvordan dette påvirker deg i hverdagen

6. Eteriske oljer - hvordan bruke eteriske oljer sammen med de fire elementene, til å jobbe emosjonelt og som en del av din selvutvikling? 

7. Astrologi - vi dykker ned i ditt unike birth chart som er dine fabrikkinnstillinger og sier mye om hvordan du håndterer livet, dine positive sider og dine skyggesider. Bli kjent med deg selv på et helt nytt nivå!

8. Det feminine skiftet - feminin og maskulin balanse, ta tilbake sin feminine kraft og vekke gammel visdom til live

9. Krystaller og røkelse - hvordan bruke krystaller, rense dem, hvilke bør du velge, hvor finner du bærekraftige krystaller? 

10. Tarot kort - hvordan bruke tarot og orakel kort i hverdagen?

11. Kropp/Sinn/Ånd - hvordan alt henger sammen i et holistisk perspektiv og hva kroppen trenger for å ha det bra i hverdagen

Jeg vil melde meg på!

Iselin Larsen - hvem er jeg?

Det smerter meg å se hvordan kvinner legger lokk på seg selv og sine feminine energier, hvordan de skammer seg når de ikke har den energien de ønsker i hverdagen eller hvordan menstruasjon sees på en som en byrde og ikke en styrke!

I tillegg snakker jeg med kvinner hver eneste dag som føler seg utenfor kroppen sin, ubalansert og hvordan de bruker hodet istedenfor hjertet og intuisjonen sin når de tar beslutninger og lever livet sitt.

Vi er natur og derfor kan vi, ofte enklere enn vi tror, finne tilbake til kontakten med naturen og egen kropp. Vi må bare vite hvordan.

Dette kurset er laget for deg, for at du skal få kunnskap og verktøy til å styrke deg selv, få tilgang til dine indre ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er! Sammen skal vi ta tilbake kraften i egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser.

Følg meg på Instagram

"Kurset til Iselin vart ein skikkelig augeåpnar for meg. Det at kroppen ikkje er like energisk kvar einaste dag, på grunn av syklusane i kroppen og også i månefasane var utruleg godt å lære om. No kan eg være meir snill med meg sjølv når eg veit at kroppen treng meir kvile, for så å nyte godt av det og være energisk og full av arbeidskapasitet når det er tid for det. I staden for alltid å være sliten og arbeide "mot" kroppen og syklusane heile tida. Det å lære om personligheita gir ein jo større forståelse for seg sjølv, og rom - for å være den ein er og ikkje som ein føler ein bør være. Dette er eit utruleg rikt kurs, der ein lærer det elementere som alle burde visst men ingen veit. Krydra på toppen med zoom-møter med måneritualer - der me gir slepp og lærer oss å drøyme, ynskje og sette intensjonar ❤"

Renate
Tidligere kursdeltager

"Jeg kan virkelig anbefale dette kurset hvis du er nysgjerrig på å finne ut hvordan å leve mer i balanse. Jeg var mest nysgjerrig på å finne ut mer om å leve i tråd med min egen syklus, og kurset har virkelig vært en øyeåpner. Likte veldig godt kombinasjonen av nettkurs og live måneseremonier🙏💫"

Kristine
Tidligere kursdeltage

"Kurset var en reise gjennom naturens sykluser, vår indre syklus, planeter, elementer, månefaser, stjernetegn, det feminine & maskuline, våre unike birthchart, bare for å nevne noe! Vi hadde nydelige måneseremonier, der det ble et fint fellesskap. Iselin er utrolig dyktig i alt hun gjør. Hun har en super formidlingsevne og er flink til å lære bort til andre. Hun gir mye av seg selv, inspirerer, engasjerer og utfordrer. Jeg er takknemlig for at jeg fikk med meg kurset. Tar med meg kunnskap jeg ikke ville vært foruten!"

Marte
Tidligere kursdeltage

"Gjennom dette kurset har jeg blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Jeg har fått mer innsikt i hvem jeg er, mine styrker og mine svakheter og hvordan jeg kan balansere dette i hverdagen min på en god måte. Jeg har også lært meg hvordan jeg kan bruke månesyklusene til selvutvikling og vekst. Kurset har også lært meg til å forstå meg selv og andre bedre. Iselin er et behagelig vesen, dyktig og kunnskapsrik. Hun har en utrolig fin måte å undervise på. Det er lett å henge med. Kurset er lagt opp på en strukturert og god måte. Gjennom kurset har vi hatt et trygt og godt felleskap. Dette kurset anbefales på det varmeste. "

Sara
Tidligere kursdeltager
Close

50% Complete

Urban Essentials Newsletter

Sign up for our newsletter to receive the latest updates and gooooodies!