HEMMELIGHETEN BAK ET SYKLISK LIV

Indre ro, trygghet, kontakt med kroppen og intuisjonen .

Har du gått på akkord med kroppen og deg selv alt for lenge?

Ved å presse deg selv for hardt, leve for mye i hodet og det maskuline, ignorere dine feminine energier og kroppens fantastiske signaler? Lær deg en metode for å leve mer i takt med din egen og naturens sykluser. En helt ny form for autentisk selvledelse.

Det handler om deg

Bli bedre kjent med deg selv gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom som kvinner har brukt i tusenvis av år.

Når du bli kjent med deg selv på denne måten får du kjenne på at du er god nok, fordi du er unik. Du lærer å stole på deg selv på en helt ny måte, styrke intuisjonen og kontakten med alt rundt deg. En metode for  å leve mer i flyt.

 

Måneseremonier

Måneseremonier er noe av det deltagere får flest a-ha opplevelser med. Seremoniene er kraftige og vi går dypt inn i ulike tema for emosjonelt arbeid og utvikling.

Vi har felles meditasjon og skriveøvelse. Ved nymånen setter vi intensjon og ved fullmånen har vi gi-slipp rituale. Det blir også god tid til deling mellom deltagerne, slik at vi bli bedre kjent og lærer av hverandre.

 

Åtte moduler

Dette kurset er laget med en feminin energi. Du skal kunne flyte med og ta kurset i et behagelig tempo.

Modulene slippes en gang i uken og du kan se dem når det passer for deg, alt som går live legges ut som opptak.

Alt handler om deg og kurset vil oppleves veldig ulike for alle, da vi alle har vår unike astrologi og utgangspunkt.

Hva sier tidligere deltagere?

Nærmere 100 unike damer fra hele Norge, i en alder fra 20-57 år deltatt på dette magiske kurset. Nå er det din tur til å bli en del av vårt søsterskap!

Merethe

Kurset har vært en fantastisk "reise" på mange plan. Det har vært lærerikt og spennende å dykke ned i de ulike modulene og ikke minst inn i seg selv.

Likte særlig læren om elementene og månefasene. For meg har det å få verktøy, bli kjent med sin egen syklus og hva som skjer i kroppen vår i løpet av en "måned" vært mest bevisstgjørende.

Jeg har blitt mye bedre på å lytte til kroppen og tillate meg selv å ta pauser når behovet er der. Nå tilrettelegger jeg hverdagen ut i fra hvor jeg er i syklusen min. Dette har rett og slett gjort livet mitt mye bedre!

Kan varmt anbefale kurset for alle kvinner.

Elise

Iselin er en fantastisk formidler, og det er utrolig inspirerende og lærerikt å høre henne prate om ting hun virkelig brenner for. Dette kurset har gitt en "livet før og etter" opplevelse, som jeg aldri ville vært foruten.  Å jobbe sammen på de live måneseremoniene, samt individuelt med de ukentlige modulene er en utrolig god kombinasjon som lar oss lære mer om oss selv, samt akseptere og heale oss selv. 
 
Dette kurset er en reise alle kvinner burde være med på! Både for å komme inn i en god rutine med måneseremonier, men også for å gi seg selv tid til å dykke ned i temaene og integrere kunnskapen i hverdagen.
 

Sara

Gjennom dette kurset har jeg blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Jeg har fått mer innsikt i hvem jeg er, mine styrker og mine svakheter og hvordan jeg kan balansere dette i hverdagen min på en god måte. Jeg har lært meg hvordan jeg kan bruke månesyklusen til selvutvikling og vekst. Kurset har lært meg til å forstå meg selv og andre bedre.

Iselin er et behagelig vesen, dyktig og kunnskapsrik. Hun har en utrolig fin måte å undervise på. Det er lett å henge med. Kurset er lagt opp på en strukturert og god måte. Gjennom kurset har vi hatt et trygt og godt felleskap.

Dette kurset anbefales på det varmeste.

KURSET ER NÅ STENGT FOR PÅMELDING

Legg igjen navn og e-post for å få informasjon når ny runde av dette kurset + fremtidige kurs lanseres.

TOLV UKER MED DYPDYKK INN I DEG SELV

Dette kurset inneholder tre kurs - personlig astrologi og de fire elementene, månens syklus og måneseremonier, samt vår indre syklus og det feminine skiftet. Det som er spennende er at alt henger sammen og alt påvirker hverandre, så her vil du få en helt unik tilnærming til deg selv, naturen og det sykliske livet.

1. Forberedelser - velkommen til kurset, bevisstgjøring rundt det å følge månens og vår egen syklus, forberedelser.

2. De fire elementene - ild, jord, luft og vann sine egenskaper i deg. Hvordan skape balanse i hverdagen ved hjelp av naturen, interiør, farger o.l.?

3. Personlig astrologi - vi dykker ned i ditt unike fødselskart, dine "fabrikkinnstillinger", som sier mye om hvordan du håndterer livet, dine positive sider og dine skyggesider. Bli kjent med deg selv på et helt nytt nivå!

4. Månens syklus - fire ulike faser for en helt ny form for syklisk selvutvikling, samt en metode for å følge sin egen syklus dersom man av ulike grunner ikke blør eller er i overgangsalderen. 

5. Måneseremonier - jobb med ny- og fullmånen, hold dine egne måneseremonier alene eller med andre, hvordan påvirker astrologien ny- og fullmånen?

6. Vår egen indre syklus - jobb med og ikke mot din egen kropp, lær om alle fasene i din syklus og hvordan dette påvirker deg i hverdagen.

7. Det feminine skiftet - feminin og maskulin balanse, ta tilbake sin feminine kraft og vekke gammel visdom til live.

8. Kropp/Sinn/Ånd - hvordan alt henger sammen i et holistisk perspektiv og hva kroppen trenger for å ha det bra i hverdagen.

BEVISSTHET, VISDOM OG SELVLEDELSE

Kurset hvor du lærer det elementære om kroppen og naturen som alle burde visst, men alt for få vet. 

BONUS

Som om ikke det var nok får du også tilgang til tre unike bonus videoer med dyktige gjesteforelesere som er spesialister innen sitt felt.

Tarot og orakel kort

Hvordan bruke tarot og orakel kort som guiding og et verktøy for å bli mer intuitiv i hverdagen? En spennende gjesteforelesning med Kristine Kotte-Eriksen, som er intuitiv tarot leser

Krystaller og røkelse

Hvordan bruke krystaller og hvilke krystaller skal du velge? Hvor finner du bærekraftige krystaller? En gjesteforelesning med grunnleggeren av krystallbutikken Moore Universe

Eteriske oljer

Hvordan kan du bruke eteriske oljer gjennom kurset, både emosjonelt gjennom måneseremonierne men også for å tilegne deg de fire elementene ild, jord, vann og luft? 

"Jeg har lenge siklet på kurset til Iselin om Astrologi, Elementer & Sykluser. Og om jeg er glad jeg melde meg på tredje runde! Det kurset har endret så mye i meg. Jeg opplever at jeg har blitt tryggere i meg selv, stoler mer på meg selv, lytter mer til kroppen og dens signaler. I tillegg er jeg bare enda mer motivert for å fortsette å lære mer om disse temaene. Sitter du på gjerdet og lurer på om dette er rett for deg? Ta steget. Det er på tide å gjøre noe utelukkende for deg selv. Og tro meg - du kommer ikke til å angre. Du kommer inn i et fellesskap med herlige damer i alle aldre som også ønsker å lære mer om seg selv. Det å være en del av et sånn fellesskap er utrolig verdifullt. Jeg unner deg tiden sammen med Iselin."

Malin
Tidligere kursdeltager

Få mer ut av livet med din indre og naturens sykluser

Sykluser og sesonger

Vi er natur og påvirkes av det som skjer rundt oss på mange ulike plan. Livet, naturen og mennesker er sykliske, ikke linært, selv om det er slik vi lever i dagens samfunn.

Når vi lytter til kroppen og blir bedre kjent med vårt indre - da styrker vi oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt.

I det sykliske slapper vi mer av mer oss selv, samtidig som vi har mer å gi når vi virkelig trenger å være "på". Det er self-care på høyt nivå!

Din personlige astrologi

Det minuttet vi blir født kan man ta et bilde av universet som sier noen om din personlighet og hva du trenger for å lykkes og ha det bra i livet. Dette handler om deg og din unike astrologi, som ikke endrer seg gjennom livet - men er fast.

Bli bedre kjent med deg selv og din unike astrologi. Bruk dine styrker på en bedre måte og jobbe med dine skyggesider. 

Alt dette, og mye mer, får du lære på dette kurset!

Det feminine skiftet

Vi lever i et firkantet og maskulint samfunn hvor maskuline energier lenge har sett på som det vi trenger for å lykkes

Men i samfunnet i dag vokser det frem et feminint skifte, hvor det feminine får ta større plass for å skape balanse i samfunnet. 

Ved å balansere det feminine og maskuline, kan vi oppleve en ny måte å leve livet vårt på. Med større forståelse for at livet ikke trenger å være en kamp for å lykkes.

 

"Kurset har vært en eksotisk reise for mitt indre. En reise med mange følelser, prosesser, tanker og handlinger. Jeg var særlig interessert i å lære om månen og syklusene, men største oppvåkningen var de fire elementene! Læren om hva jeg trenger i min hverdag og mitt liv for å skape balanse. Girlpower har fått en ny betydning for meg, og en stor betydning! For meg som har hatt skrekk for mange damer samlet i et rom, ser nå et rom fylt med kunnskap, visdom, kraft og kvinnelighet. Jeg skal heie frem det feminine. Jeg skal heie på meg selv med den dypere forståelse for hvem jeg er - og hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har alltid blitt inspirert av sterke personligheter, gjerne kvinner, og Iselin er definitivt nedskrevet på listen! Hennes engasjement, formidlingsevne og den inspirasjonen hun gir er helt enorm! Hun snakker høyt om det feminine skiftet, om Moder jord, om sykluser og elementer, om astrologi og månen på en moderne måte. Hun ufarliggjør og normaliserer det! Det er et kunststykke."

Anne Marthe
Tidligere kursdeltager

Hei, jeg er Iselin og har skapt dette magiske kurset!

Jeg lærer kvinner å leve mer i takt med sin egen og naturens sykluser, samt i balanse mellom feminine og maskuline energier.

Feminint lederskap, intuisjon, en god dose energi og ild, samt et brennende engasjement for moder jord og det naturlige - det er meg kort oppsummert

Vi er natur og derfor kan vi, ofte enklere enn vi tror, finne tilbake til kontakten med naturen og egen kropp. Vi må bare vite hvordan.

Dette kurset er laget for deg, for at du skal få kunnskap og verktøy til å styrke deg selv, få tilgang til dine indre ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er! 

Sammen skal vi ta tilbake kraften i egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser.

Velkommen til et syklisk liv <3

Følger du meg på Instagram?

Not finding what you need in our premade sections? Use Custom Content to create your own layout.

Close

50% Complete

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.