Vil du bli en del av Urban Essentials teamet?

Jeg leter nå etter en Personlig Assistent og en Innholdsprodusent for å drive Urban Essentials fremover på en mer kreativ og mer effektiv måte. Med dette går Urban Essentials fra én til tre og blir et TEAM som jobber sammen for verdiene bærekraft, mangfold, frihet og åpenhet. 

Hvem er du?

Egenskapene og kvalifikasjonene i stillingsbeskrivelsen er veiledende. Det viktigste for meg er at du har lyst til å jobbe for Urban Essentials og være med å å bygge en spennende bedrift med et langsiktig perspektiv. Sammen blir vi en trio som jobber sammen mot store mål og juicy drømmer!

Hva får du som en del av Urban Essentials teamet?

Du får stor frihet til å skape din egen hverdag, samtidig som du får lære deg hvordan du kan jobbe i takt med din egen og naturens sykluser for en mer optimalisert arbeidshverdag. Du starter i en ca. 20-30% stilling, med muligheten til å få være med på en enormt spennende reise hvor du etterhvert øker i stillingsprosent med mulighet for fulltidsstilling på sikt. Urban Essentials jobber for det feminine skiftet, med en ny måte å både lede og jobbe på. Her vil du få stort spillerom og tillit fra meg til å være kreativ og nyskapende. Jeg trenger mennesker som utfordrer meg, som tør å tenke annerledes og som våger å dele disse tankene med resten av teamet. Her er det lov å ha en dårlig dag og det er lov å drite skikkelig på draget. Sammen gjør vi hverandre sterkere og bedre! Du trenger å ha tilgang til din egen PC og smart telefon. Som Personlig Assistent kan du bo hvor som helst i landet, men som Innholdsprodusent er det en stor fordel om du holder til på Østlandet.

Hvem er jeg? 

For tre år siden hoppet jeg av "the corporate train" og en stigende karriere i IT bransjen for å satse på meg selv og det jeg brenner for. Jeg startet Urban Essentials som i dag jobber for å drive det feminine skiftet fremover, inspirere til det sykliske livet og beskytte moder jord. 

Jeg underviser online kursene Det sykliske livet og Feminine energier, selger og underviser i eteriske oljer, som alene omsetter for rundt 1 million i måneden med flere tusen kunder, er aktiv i sosiale medier og skiver på min første bok.

Planene er mange og ambisjonene er store. Derfor trenger jeg nå hjelp til å drive Urban Essentials fremover for å kunne skape nye konsepter og få en raskere vekst. Jeg håper du vil være med på laget og søker på stillingen som passer for deg!

Finn meg på LinkedIn

Jeg vil at DU skal søke!

Kjenner du at det kribler i magen og at du får lyst til å bli en del av dette teamet? Da sender du en e-post til [email protected], hvor du forteller litt om deg selv, din bakgrunn og din motivasjon for enten Personlig Assistent eller Innholdsprodusent stillingen. Merk e-posten med TEAM og legg gjerne ved link til LinkedIn, Instagram eller andre sosiale medier profiler som kan gi et inntrykk av deg som person. Husk å skrive hvilken stilling du søker på! Og du; søk selv om du er usikker på om du er kvalifisert. Gleder meg til å høre fra deg!

Close

50% Complete

Urban Essentials Newsletter

Sign up for our newsletter for the latest updates and goooooodies!